A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Intimplasztika
  • Intimplasztika elégedett ügyfelek

Intim csuklya plasztika, csuklya korrekció

Csuklya plasztika, csuklya korrekció: Női intim területen a csiklót körülvevő bőrterület korrekcióját jelenti. Sok esetben gondot okoz, hogy nemcsak a szeméremajkak nagyok, mintegy "szárnyszerűen" megnagyobbodottak, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is. Kisajak plasztika alkalmával ezeket a nagyajkakon túlérő részeket távolítjuk el, illetve korrigáljuk, teljesen természetes hatással.

Minap levelet kaptunk egy kedves érdeklődőtől. Leírta, hogy volt már kisajak plasztikája, de a csikló körüli bőr (csuklya) területén jelentős felesleg maradt vissza, amely nagyon zavarja. Több orvosnál is járt, de nem vállalták a csuklya korrekciót, csuklya plasztikát, mondván, hogy ez nagyon érzékeny terület és nem lesz szép és jó a gyógyulás után. Válaszunkban megnyugtattuk, hogy a csuklyaműtétet el lehet végezni sikeresen,  mindenfajta utólagos probléma nélkül, teljesen természetes eredmény biztosítható.

Ha bárkinek ezzel kapcsolatban aggályai lennének, egyértelműen állítjuk nagyon sok sikeres műtét után, hogy TERMÉSZETESEN A BŐRCSUKLYA OPERÁLHATÓ ÉS NEM MARAD VISSZA SEMMILYEN ZAVARÓ HATÁS A MŰTÉT UTÁN.  A csuklya korrigálása rutin beavatkozásnak számít a Sikos Plasztikai Sebészeten. Nem lesz semmilyen zavaró heg, minden érzés megmarad és a csikló is fedett marad a szükséges mértékig, azzal együtt, hogy a zavaró felesleg eltávolításra kerül. Mindössze arra van szükség, hogy megfelelő hozzáértéssel és gyakorlattal legyen elvégezve a beavatkozás.

TEHÁT A TÉVHIT: A csuklyát nem szabad operálni, mert az érzékeny terület.

A csuklyát lehet és szabad operálni, sőt legtöbbször szükséges is, mert ha elhagynánk, akkor ez a terület továbbra is zavaróan túlérne. A csuklya plasztikát az intim kisajak plasztikával egyidejűleg végezzük. A legtöbb csuklya korrekciós beavatkozásra éppen azért kerül sor, mert az előzőekben máshol történt kisajak plasztikánál a túlérő csuklyát nem kezelték, vagy nem megfelelően kezelték. Semmilyen érzéseltérés vagy érzéselmaradás nincs a kisajakplasztika- csuklya korrekciós műtét után!

kisajak plasztika, intimplasztika, intim plasztika

  kisajak plasztika, intimplasztika, intim plasztika
Kisajak plasztika előtt és után, melyet a csuklya korrekciójával együtt végeztünk el. A csuklya plasztika rutin beavatkozásnak számít a Sikos Plasztikai Sebészeten.
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /csuklya-plasztika.html