A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Intimplasztika
  • Intimplasztika elégedett ügyfelek

Nem fájdalmas az intimplasztika

Intimplasztikát, kisajak plasztikát szinte mindig helyi érzéstelenítésben végezzük. Ennek oka, hogy így is teljesen fájdalommentesen végezhető a műtét, és nem kell az altatás körülményeivel számolni ( egy éjszakai bennttartózkodás, plusz díj stb.) Lidocain spray-vel a nyálkahártyát már előzetesen érzéstelenítjük, ezzel csökkentjük a műtéti kellemetlenségeket. Ez kisebb csípő érzéssel járhat.

A beavatkozás a szokásos nőgyógyászati pozícióban történik. A műtéti terület steril izolálása után kiegészítésként még fájdalomcsillapító injekciókat adunk, amivel a műtét  időtartamára teljes fájdalommentességet biztosítunk Önnek. Ez kevés fájdalommal jár, de utána már nem érezni semmit., sőt a műtét után sem kell fájdalommal számolnia! Hosszú tapasztaltunk alapján tudjuk, hogy a kisajak plasztika helyi érzéstelenítésben tökéletesen elvégezhető, az érzéstelenítők beadása semmilyen formában nem zavarja a finom műtéti technikát.

Természetesen kérésre bármikor tudjuk vénás altatásban is végezni az intim plasztikát, ha bárki ezt  kéri ,de ez ritkán szükséges.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /erzestelenites-kisajak.html